Webinar #1: Mangfoldig rekruttering
Hvorfor mangfoldighed og hvor begynder man?

Velkommen til det første webinar i forbindelse med relanceringen af Det Danske Charter for Mangfoldighed, der afholdes torsdag den 3. februar 2022 kl. 08:30-09:30.
Dagens fokus vil være på mangfoldig rekruttering og dette webinar henvender sig til dem, der er nye inden for arbejdet med mangfoldighed.

Det er efterhånden svært at komme udenom begreberne diversitet og inklusion, men hvad betyder de egentlig? Det dykker vi på første workshop ned i sammen med Muneeza Rosendahl, direktør i Foreningen Nydansker. Muneeza vil især komme ind på, hvordan man kan rekruttere mere mangfoldigt og tiltrække nye talenter til din virksomhed eller afdeling. Derudover vil hun fortælle mere om hvordan man ved hjælp af sprog og billeder i jobannoncer kan kommunikere mere inkluderende, og derved nå ud til en bredere gruppe af mangfoldige ansøgere. På webinaret vil Muneeza ligeledes komme med bud på konkrete anbefalinger til hvordan man kommer i gang, så man går derfra med noget konkret at arbejde videre med.

Dette webinar henvender sig især til ledere, rekrutteringsansvarlige, HR-medarbejdere, tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter.
– Kom og bliv inspireret til hvordan du kan være med til at udvide rekrutteringen på din arbejdsplads og få værktøj til at tiltrække flere mangfoldige talenter.

Tilmelding
Charterets aktiviteter er forbeholdt underskrivere af Det Danske Charter for Mangfoldighed. Underskrivere har fået tilsendt tilmeldingslink samt program.
Det er muligt at tilmelde flere fra samme arbejdsplads og fra forskellige afdelinger og niveauer i organisationen. Hver deltager bedes tilmelde sig individuelt via tilsendte link.

Ved spørgsmål, kontakt venligst info@mangfoldighedscharter.dk.