Danish English
danish diversity charter
  • Home
  • Nyheder
  • Odenseanske virksomheder i front for mangfoldighed

Odenseanske virksomheder i front for mangfoldighed

Odense Mangfoldighedscharter skyder i starten af marts et forløb i gang for 5-10 virksomheder, der skal arbejde for at udvikle konkrete mål for mangfoldighed i egen virksomhed. 

I Odense er det lokale mangfoldighedscharter på nuværende tidspunkt underskrevet af over 160 virksomheder, hvis topledelse mødes ca. fire gange om året til inspirationsmøder. I 2017 går en udvalgt gruppe virksomheder forrest i en ny, fokuseret indsats.

Indsatsen skal give de involverede virksomheder mulighed for at synliggøre og ikke mindst udvikle mangfoldigheden i virksomheden ved at se egen mangfoldighedspraksis efter i sømmene. Gennem netværksmøder og studiebesøg i virksomheder, der også arbejder aktivt mangfoldighed, skal indsatsen fordre ambition, motivation og inspiration, som toplederne kan tage med tilbage i deres respektive virksomheder for at sætte egne mål. 

Målet er, at de enkelte virksomheders topledelse, gennem gensidig sparring og inspiration, skal udarbejde individuelle indsatser, som de vil arbejde med i egen virksomhed. Det bliver således topledernes eget ansvar at fastlægge et fokus og en klar kurs for mangfoldighedsindsatsen og skabe resultater.

De medvirkende virksomheder forventes at variere i størrelse såvel som i erfaring med mangfoldighedsledelse. De enkelte virksomheders ønsker til, hvilke aspekter af mangfoldigheden, de vil dykke ned i og arbejde videre med, varierer derfor naturligvis også. Fælles for dem alle er dog deres mod til at gå forrest og motivere andre virksomheder til at sætte konkrete mål for mangfoldigheden – og det er netop det, charter-samarbejdet skal fungere som platform for.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Odense Mangfoldighedscharter på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

 

 Brug jeres forskelle i hverdagen...

hent app’en "Mangfoldig Hverdag"
i "App Store" el. "Google Play"!

Copyright © Det danske charter for mangfoldighed 2014

Tilmelding til Nyhedsbrev